fbpx

Δεν απέκλεισε προσθήκη στο ρόστερ ο Αταμάν

Δεν απέκλεισε προσθήκη στο ρόστερ ο Αταμάν

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης άφησε ο Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι.

Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε αμέσως μετά τον αγώνα την κακή εμφάνιση κάποιων παικτών, κάνοντας το ίδιο και στη συνέντευξη Τύπου, όπου μίλησε για «επικίνδυνη νοοτροπία» χωρίς πάντως να κατονομάσει κανέναν, ωστόσο δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ακόμη, εξήγησε τον λόγο που ο Κώστας Σλούκας έπαιξε μόλις 6 λεπτά, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο έξτρα προσθήκης στο ρόστερ.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι πρέπει να βελτιώσει:
«Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Για τον Σλούκα:
«Οι γιατροί μου είπαν να μην τον χρησιμοποιήσω πολύ, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ερνάνγκομεθ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τους καλύψουμε».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης:
«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Το είδαμε και στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” αυτό. Θα δουμε στα επομενα 1-2 παιχνιδια. Αν χρειαστει προσθήκη θα βγούμε στην αγορά για να παρουμε παικτη».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό:
«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ