fbpx

Πυρ και μανία ο Αταμάν: «Παίξαμε άθλια στο τέλος. Κάποιοι παίκτες είναι απαράδεκτοι» (vid)

Πυρ και μανία ο Αταμάν: «Παίξαμε άθλια στο τέλος. Κάποιοι παίκτες είναι απαράδεκτοι» (vid)

Φανερά απογοητευμένος και θυμωμένος ήταν ο Εργκίν Αταμάν στη flash interview της ΕΡΤ μετά από το παιχνίδι με το Μαρούσι, σχετικά με το πως παρουσιάστηκε η ομάδα στην ροή του αγώνα στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν με νοιάζει η διαφορά που πήραμε στα τρία δεκάλεπτα. Παίξαμε άθλια στο τέλος, η απόδοση κάποιων παικτών μας ήταν απαράδεκτη, άθλια. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Δεν είναι αυτή η εικόνα που περιμένω από την ομάδα μου. Αυτό το μπάσκετ από πλευρά μας ήταν άθλιο» είπε και πρόσθεσε σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη έτοιμος αλλά όχι με αυτή τη συγκέντρωση, όχι με αυτή την εμφάνιση».

Ακόμη ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού πρόσθεσε:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος για τη συγκέντρωση και τη συμπεριφορά πολλών παικτών. Ήταν επικίνδυνη αυτή η προσέγγιση τους στον αγώνα» και προανήγγειλε «άμεσες αποφάσεις και δραστικά μέτρα από αύριο κιόλας»!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναθηναϊκός – Μαρούσι | Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν”,”description”:”Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8xMC8wOS8xOS8zMl8zMF82NTI0NTU0ZWRmZDNmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M50S”,”uploadDate”:”2023-10-09T19:33:55.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cw45klx17th5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ