fbpx

UCLA για Λιοτόπουλο

UCLA για Λιοτόπουλο

Το φημισμένο πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες ενδιαφέρεται για τον 17χρονο γκαρντ της ΔΕΚΑ  

H πρόθεση του να παίξει στο NCAA είναι γνωστή εδώ καιρό και την επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο ίδιος. Πλέον ο Λευτέρης Λιοτόπουλος αρχίζει να μπαίνει στη διαδικασία επιλογής κολεγίου, καθώς ένα-ένα αρχίζουν να του χτυπάνε την πόρτα. Το τελευταίο είναι αυτό με τη μεγαλύτερη παράδοση στο κολεγιακό μπάσκετ!

Το περίφημο UCLA ενδιαφέρεται για τον Θεσσαλονικιό γκαρντ και θέλει να του προσφέρει υποτροφία, η οποία θα ξεκινάει από την περίοδο 2023-24. Ο Λιοτόπουλος έχει ήδη προσεγγιστεί από το Βιρτζίνια, αλλά και το Σεντ Τζον’ς του Ρικ Πιτίνο, αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει, γιατί ξέρει ότι στην διάρκεια του καλοκαιριού, αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερες προσπάθειες.

Ο παράγοντας “Ευρωμπάσκετ”

Κι αυτό γιατί θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ εφήβων της Σερβίας, όπου αρκετοί «κατάσκοποι» του NCAA αναμένεται να δώσουν το «παρών», όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο. 

Την ίδια στιγμή, οι ελληνικές ομάδες τηρούν στάση αναμονής, καθώς γνωρίζουν πως προτεραιότητα του 17χρονου άσου είναι να μετακομίσει στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Αν, πάντως, αλλάξει απόφαση, είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν πολύ πιο δυναμικά για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ