fbpx

0/18 σουτ σε τρία ματς. Ο Φλάτεν “σπάει” καλάθια και ρεκόρ!

0/18 σουτ σε τρία ματς. Ο Φλάτεν “σπάει” καλάθια και ρεκόρ!

Ο Σκάιλερ Φλάτεν ήρθε φέτος στον ΠΑΟΚ με την ταμπέλα του σκόρερ κάτι που ο ίδιος για κακή του τύχη δεν έχει δικαιώσει στα πρώτα τρία ματς της σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που πέρυσι εκτελούσε με 50% από την γραμμή των 6,75 με τη φανέλα των Μπάκεν Μπέαρς, έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν και είναι από τους κύριους λόγους που ο ΠΑΟΚ σε τρία ματς έχει υποστεί ισάριθμες ήττες.

Συγκεκριμένα μετράει 0/18 σουτ δείγμα ότι έχει σπάσει στην κυριολεξία τα καλάθια. Πιο αναλυτικά, ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Ντακότα αστόχησε και στα 14 σουτ που επιχείρησε με Παναθηναϊκό και Περιστέρι (0/7 σε κάθε ματς) για το Super Cup.

Και αν αυτό μπορεί να θεωρήθηκε τυχαίο στο αποψινό ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Προμηθέα για το πρωτάθλημα, όπου ο Δικέφαλος του βορρά υπέστη ακόμα μια ήττα με 80-95, ο Φλάτεν συνέχισε το αρνητικό του σερί αφού στα 4 σουτ που εκτέλεσε κανένα δεν βρήκε στόχο δείγμα ότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και αυτό μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες της ομάδας του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ