fbpx

Μίχαλιουκ: Βλέπει μόνο NBA, ακόμη και αν «κοπεί»

Μίχαλιουκ: Βλέπει μόνο NBA, ακόμη και αν «κοπεί»

Ξέρουμε καλά πως ο Παναθηναϊκός ποτέ δεν σταμάτησε να ψάχνει την αμερικανική αγορά και αυτό δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα του Σούπερ Καπ και της ήττας από τον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο από τότε που ο Μίχαλιουκ έβαλε το «Τριφύλλι» στο «περίμενε».

Γνωρίζαμε πως ο Μίχαλιουκ αποτελεί τον διακαή πόθο όλων στο πράσινο στρατόπεδο και όπως μάθαμε τα τελευταία 24ωρα λόγω των ανταλλαγών στο NBA, στις οποίες ενεπλάκησαν και οι Σέλτικς, οι πιθανότητες να μην γίνει εγγυημένο έως το τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Ουκρανού αυξήθηκαν. Το γιατί είναι απλό: αυτή την στιγμή στην Βοστώνη έχουν έξι παίκτες βασικού ροτέσιον και είναι πολύ λογικο να ψάξουν για «μπαρουτοκαπνισμένους» βετεράνους που να ξέρουν καλά τα πλέι οφ.

Παρόλα αυτά κι ενώ θεωρητικά, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση, θα μπορούσε να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός, ασφαλείς πληροφορίες του Apexsports από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αναφέρουν οτι ο Μίχαλιουκ συνεχίζει να έχει στο μυαλό του μόνο το NBA. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ακόμη και αν «κοπεί» το επόμενο χρονικό διάστημα, έχει ήδη αποφασίσει να ξαναπροσπαθήσει μέσω μη εγγυημένου συμβολαίου σε κάποια άλλη ομάδα της λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός βεβαίως που έχει πάντοτε στραμμένο το βλέμμα του στην αμερικανική αγορά, θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση, για την περίπτωση που ο Μίχαλιουκ εγκλωβιστεί με το ΝΒΑ κι έπειτα από λίγο καιρό αλλάξει άποψη για την προοπτική της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ