fbpx

Παναθηναϊκός: Σε δεύτερη μοίρα το ΝΒΑ για Πάντερ – Απαντά μετά τους τελικούς της ΑΒΑ

Παναθηναϊκός: Σε δεύτερη μοίρα το ΝΒΑ για Πάντερ – Απαντά μετά τους τελικούς της ΑΒΑ

Ο Κέβιν Πάντερ είναι o πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση «2» και τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις ώστε να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Αρχικά να πούμε ότι για τον παίκτη της Παρτιζάν υπήρχε από πέρυσι ενδιαφέρον από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Αυτό αναθερμάνθηκε και έφερε ακόμα περισσότερους μνηστήρες φέτος μετά από την εκπληκτική σεζόν που έκανε στην Euroleague όπου κατέγραψε 16.1 πόντους μέσο όρο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ApexSports δύο ομάδες του έκαναν πρόταση για να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Όμως αυτές δεν ήταν του μεγέθους του όσο αναφορά τον ρόλο του και το χρηματικό πόσο που θα ήθελε να λάβει με αποτέλεσμα να τις απορρίψει.

Το δεύτερο και ακόμα πιο σημαντικό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό είναι πως ο 30χρονος γκαρντ δεν θα περιμένει για μεγαλύτερο διάστημα μήπως εμφανιστεί κάποια εξωπραγματική εμφάνιση από το ΝΒΑ αλλά θα απαντήσει στο τριφύλλι μόλις τελειώσουν οι τελικοί της ABA που το αργότερο θα ολοκληρωθούν την προσεχή Πέμπτη (22/6).

Υπενθυμίζουμε πως μέσω πολύ καλών πληροφοριών που έχει το ApexSports οι πράσινοι έχουν τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσει αφού έχει μια διαφορά 800 χιλιάδων δολαρίων σε σχέση με τις υπόλοιπες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Πάντερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ