fbpx

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Δικέφαλος για το game 2 κόντρα στο Περιστέρι

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Δικέφαλος για το game 2 κόντρα στο Περιστέρι

Με προπόνηση στο PAOK Sports Arena ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή, δεύτερη, αναμέτρηση, για τους μικρούς τελικούς της Basket League, απέναντι στο Περιστέρι, ο ΠΑΟΚ.

Μάχη που θα διεξαχθεί στο «Παλατάκι», με την οποία ο «Δικέφαλος» θέλει να ισοφαρίσει σε νίκες τον αντίπαλο του, μετά την επικράτηση του Περιστερίου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», στο πρώτο ματς της σειράς (71-65, 3/6).

Σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» αποτελεί πως δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με συνέπεια ο Φώτης Τακιανός να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Για το παιχνίδι εκφράστηκαν, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, οι Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τζόρνταν Σάιμπερτ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για μας. Το Περιστέρι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας, θέλουμε να είναι ο κόσμος στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε, να ισοφαρίσουμε την σειρά και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε την 3η θέση.

Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει ήδη κάνει πολλά στη διάρκεια της φετινής σεζόν και ελπίζουμε ότι με συγκέντρωση και ενέργεια θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα σε αυτό το παιχνίδι».

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε σήμερα για τον ΠΑΟΚ σε αμερικάνικο σχολείο της Θεσσαλονίκης και μίλησε σε παιδιά για τον αθλητισμό και τη ζωή του ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, με τη σειρά του, επισήμανε:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και για να πάμε παρακάτω χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας που πάντα έχουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτή τη νίκη και τους χρειαζόμαστε όλους μαζί μας. Τα λέμε αύριο»!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ