fbpx

Τακιανός: «Αντισταθήκαμε σε ένα μεγάλο μέγεθος»

Τακιανός: «Αντισταθήκαμε σε ένα μεγάλο μέγεθος»

Ο Φώτης Τακιανός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε όσο μπορούσε στη δυναμικότητα του Ολυμπιακού και πως μέτρησε η εμπειρία των «ερυθρολεύκων» όταν πλησίαζε ο «δικέφαλος» στο σκορ, έδωσε σύνθημα για τους «μικρούς» τελικούς και αναφέρθηκε στην πρόταση από το Κατάρ που δεν έκανε αποδεκτή ο Σάιμπερτ.

Αναλυτικά: «Να δούμε από ποια αφετηρία ξεκινάει ο Ολυμπιακός και από ποια ο ΠΑΟΚ για να είμαστε αντικειμενικοί. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Εμείς καταφέραμε να δείξουμε αντίσταση στο μέγεθος του Ολυμπιακού. Υπήρχε ένα σημείο στο 48-43 στο 26? όταν εμείς δείξαμε να έχουμε το μομέντουμ και προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε, αλλά εκεί παίζει ρόλο η εμπειρία.

Κάναμε μια εμφάνιση που μας ικανοποιεί. Η σειρά τελείωσε, αφήνουμε τα αποτελέσματα και επικεντρωνόμαστε στη σειρά για τις θέσεις 3-4. Όταν ο αθλητής μπορεί να τερματίσει τρίτος αντί τέταρτος πρέπει να δώσει το 100% για να το καταφέρει, ασχέτως εάν δεν δίνει κάτι η τρίτη θέση, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν τέτοιες ομάδες στην πρώτη τετράδα».

Σε ερώτηση για τον αν ο Σάιμπερτ είχε πρόταση από το Κατάρ: «Όντως, υπήρχε πρόταση και, μάλιστα, επίσημη. Ο παίκτης επέλεξε να μείνει εδώ, είναι μέρος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θέλει να διεκδικήσει τους στόχους της ομάδας. Η απόφασή του τον δικαιώνει και θα τον δικαιώσει ακόμα περισσότερο με την έκβαση των αγώνων της σειράς για τις θέσεις 3-4».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ