fbpx

Σλούκας: «Δύσκολη η ήττα από τη Ρεάλ» (vid)

Σλούκας: «Δύσκολη η ήττα από τη Ρεάλ» (vid)

Δηλώσεις μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στους τελικούς της Basket League, έκανε ο Κώστας Σλούκας.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Σλούκας: «Προσωπικά άφησα πίσω την ήττα από την Ρεάλ»”,”description”:”Οι δηλώσεις του άσου του Ολυμπιακού μετά την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και την πρόκριση στη σειρά των τελικών της Basket League”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNS8yOC8xOC8wNF8wOV82NDczOTc5OWNhOGMzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M34S”,”uploadDate”:”2023-05-28T18:05:47.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-csy3t0zgf6ux”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Δύσκολη η ήττα που ήρθε από τη Ρεάλ, γιατί ελέγχαμε το παιχνίδι και φτάσαμε πολύ κοντά στον τίτλο. Ήταν δύσκολο, αλλά δουλειά μας είναι να προχωράμε. Προσωπικά έχω αφήσει πίσω την ήττα από τη Ρεάλ. Είναι βασικός ο στόχος να πάρουμε το πρωτάθλημα και προχωράμε. Όσο για την προσέλευση του κόσμου είναι συγκινητική και αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει όλη την χρονιά».

Για τον ΠΑΟΚ και τους επερχόμενους τελικούς της Basket League:«Το πρωτάθλημα είναι βασικός στόχος. Κοιτάμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι. Σήμερα δείξαμε ξανά καλό πρόσωπο, παρότι στο 2ο δεκάλεπτο η άμυνά μας δεν ήταν καλή. Περιμένουμε τον αντίπαλο στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ ήταν δουλεμένη ομάδα και ο κόουτς Τακιανός έχει δώσει από πέρσι τα διαπιστευτήριά του. Ήταν ανταγωνιστικός και στα τρία παιχνίδια, παρότι η διαφορά ξέφυγε. Τπυς εύχομαι καλή τύχη στους μικρούς τελικούς»

Για το αν περιμένει άμυνα ζώνης από τον αντίπαλό του στους τελικούς, όπως έκανε και η Ρέαλ:«Δεν με ενδιαφέρει η ζώνη ή το man to man. Και ο ΠΑΟΚ έπαιξε ζώνη σήμερα στην αρχή, αλλά τιμωρήθηκε και άλλαξε σε man to man. Στο χέρι μας είναι να προσαρμοζόμαστε και να δίνουμε απαντήσεις σε κάθε διαφορετική άμυνα του αντιπάλου»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ