fbpx

«Μαζί από τότε που περπατάμε και μιλάμε» (pics)

«Μαζί από τότε που περπατάμε και μιλάμε» (pics)

Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς και ο Τρίσταν Βούκσεβιτς στηρίζουν ο ένας το αμερικανικό όνειρο του άλλου.

Οι ρίζες τους είναι κοινές, όπως επίσης και το οικογενειακό τους υπόβαθρο. Ο Τρίσταν Bούκσεβιτς και ο Αντρέι Στογιάκοβιτς μεγάλωσαν παρέα και ο ένας στηρίζει τον άλλον, όπως φαίνεται από τον μεταξύ τους διάλογο στο twitter, μετά την πολύ καλή παρουσία του πρώτου στο draft combine του Σικάγο.

Ως γνωστόν, ο παίκτης της Παρτιζάν, βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού κι έδειξε τις ικανότητες του, ενώπιον δεκάδων στελεχών όλων των ομάδων του ΝΒΑ. Μάλιστα στον δεύτερο αγώνα του combine, ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς, στη νίκη της ομάδας του με 122-95. Ο 20χρονος σέντερ μέτρησε 21 πόντους σε μόλις 17 λεπτά παρουσίας, έχοντας 2/3 βολές, 5/7 δίποντα και 3/3 τρίποντα!

Αμέσως μετά την εμφάνιση του ο γιος του Πέτζα, έσπευσε να εκφράσει τη στήριξη του, γράφοντας: «Είμαι σούπερ υπερήφανος για τον αδερφό μου, Τρίσταν Βούκσεβιτς». Ο παίκτης της Παρτιζάν ανταπέδωσε στο ίδιο ύφος. «Όπως είπαμε νωρίτερα… Κυνηγάμε παρέα τα όνειρα μας από τότε που ξεκινήσαμε να περπατάμε και να μιλάμε».

Εντυπωσιακός στο σουτ

Μια μέρα νωρίτερα είχε προϊδεάσει τα διοικητικά στελέχη των ομάδων, καθώς είχε δείξει την ευχέρεια του πίσω από τα 7.25, στις ατομικές προπονήσεις που έγιναν.

Αποφοίτησε ο Αντρέι

Ο Βούκσεβιτς πλέον επέστρεψε στη Σερβία και θα ενισχύσει την Παρτιζάν στα πλέι-οφ της Αδριατικής λίγκας. Την ίδια στιγμή, ο Αντρέι πήρε απολυτήριο από το γυμνάσιο Τζέσουιτ στο Σακραμέντο και πλέον ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της κολεγιακής του καριέρας στο Στάνφορντ.

Σύσσωμη η οικογένεια Στογιάκοβιτς βρέθηκε στο πλευρό του την ημέρα της αποφοίτησης του και φυσικά τόσο ο Πέτζα όσο και η μητέρα Αλέκα Καμηλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την περηφάνια τους.

Τρίσταν και Αντρέι έχουν διαφορά ενός έτους, αλλά περνάνε αρκετό χρόνο παρέα στη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε στην Ελλάδα, είτε στη Σερβία. Μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι είχαν στην παρέα τους στο Βελιγράδι, τον (γιο του Ντράγκαν) Λούκα Τάρλατς, ο οποίος αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο της Γιούτα.

Ρ
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ