fbpx

Ολυμπιακός: Έτσι φέρνει πίσω τον Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Έτσι φέρνει πίσω τον Μιλουτίνοφ

Μια οικονομική υπέρβαση της τάξεως των 500 χιλιάδων δολαρίων είναι το “κλειδί” για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να φέρει ξανά στο ΣΕΦ τον Νικόλα Μιλουτίνοφ. 

Ο Σέρβος, που εδραιώθηκε ως ένας εκ των κορυφαίων σέντερ της Ευρωλίγκας φορώντας τα “ερυθρόλευκα”, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πριν καν γίνει γνωστή η απόφασή του να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ. Είδηση για την οποία σας ενημέρωσε πριν από δύο μήνες το apexsports.gr.

Tα δεδομένα έχουν ελάχιστα αλλάξει από τότε. Ο ατζέντης του “Μιλού” κρατάει στα χέρια του μια δελεαστικότατη πρόταση για τριετές συμβόλαιο από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία έχει βάλει στο τραπέζι ένα ποσό που συνολικά ξεπερνάει τα 4,5εκ. δολάρια. Ο 28χρονος σέντερ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική της ιταλικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία μαζί της. 

Το “ερυθρόλευκο” premium 

Πως ακριβώς όμως μπορεί κάτω από αυτές τις συνθήκες να βγει από πάνω ο Ολυμπιακός; Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Σερβία, ο Μιλουτίνοφ είναι διατεθειμένος να κάνει ένα μικρό “σκόντο” προκειμένου να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον αγαπημένο του Πειραιά.

Ο Μπολομπόι σε προσπάθεια του

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Μπολομπόι (που πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα παραμείνει στην ομάδα) εισπράττει φέτος περίπου 800-850 χιλ., είναι βάσιμο να εκτιμήσει κανείς πως με μια υπέρβαση της τάξεως των 500χιλ, με την οποία η προσφορά τους θα ξεπεράσει τα 1,3εκ. ετησίως, οι “ερυθρόλευκοι” θα γίνουν αυτόματα το μεγάλο φαβορί. Ουδείς απ’ όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις θεωρεί λογικό να “ηττηθεί” ο Ολυμπιακός από την Μπολόγια για 250-300χιλ. 

Στο χέρι της διοίκησης

Κάπου εδώ οφείλουμε βεβαίως να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα. Οι αφοί Αγγελόπουλου έχουν αποδείξει πολλάκις πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν το “κάτι παραπάνω” προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα τους. Επ’ αυτού, υπάρχουν ήδη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πως σκέφτονται σοβαρά να αυξήσουν το μπάτζερ ενόψει της επόμενης σεζόν. Αν όντως παρθεί μια τέτοια απόφαση, τότε ουσιαστικά οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση Μιλουτίνοφ θα δρομολογηθούν αυτόματα. 

Αν αυτό δεν συμβεί όμως, θα είναι άδικο να υπάρξει, έστω από μια μερίδα φίλων της ομάδας, αντίδραση τύπου “δεν είναι δυνατόν να χάσαμε για 500 χιλιάρικα τον αγαπημένο μας Μιλού”. Κι αυτό διότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ποια είναι η μεγάλη εικόνα: σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ δαπανούν κάθε χρόνο ένα ποσό που (μαζί με τα λειτουργικά και την εφορία) φτάνει στα 15εκ ευρώ, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 5εκ. …δεν έχουν γυρισμό. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ