fbpx

Φεύγει μόνο για το ΝΒΑ 

Φεύγει μόνο για το ΝΒΑ 

Παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν, ο Μάριο Χεζόνια είναι «δεμένος» για ένα ακόμα χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης 

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υφίσταται, όπως και της Παρτιζάν. Ωστόσο η  μόνη περίπτωση αποχώρησης του Μάριο Χεζόνια από τη Ρέαλ Μαδρίτης, είναι για το ΝΒΑ. Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 με τη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει όρο αποδέσμευσης μόνο για την απέναντι όχθη του Ατλαντικού και όχι για την Ευρώπη. 

Η διάθεση της Ρεάλ για Χεζόνια

Στην παρούσα φάση μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και την εξαιρετική παρουσία του Κροάτη φόργουορντ στο Final Four, η Ρεάλ δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει ελεύθερο τον Χεζόνια, ούτε και να διαπραγματευτεί τη λύση του συμβολαίου του. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ακόμα και στους παίκτες που έχει επιτρέψει να πάνε στο ΝΒΑ, τα buy out στις συμφωνίες μαζί τους είναι τα μεγαλύτερα στην Ευρωπαϊκή αγορά, με αποκορύφωμα την περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος ακόμα… πληρώνει . 

Το tweet που… άναψε φωτιές

Ο Κρις Χιλ ναι μεν άφησε να εννοηθεί ότι ο πελάτης του θα ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά μάλλον το tweet του είχε περισσότερο επικοινωνιακό, παρά ουσιαστικό χαρακτήρα. 

Να σημειωθεί ότι επισήμως ο εκπρόσωπος του Χεζόνια, είναι ο έμπειρος Κώστας Παπαδάκης, ο οποίος σπάνια εκφράζεται δημόσια για παίκτες του. 

Αυτό που πρέπει να κρατήσει κανείς, είναι πως το διετές συμβόλαιο του Χεζόνια δεν έχει όρο αποδέσμευσης για Ευρωπαϊκό σύλλογο και πως ακόμα κι αν ο 28χρονος άσος πίεζε τη Ρεάλ να τον αφήσει ελεύθερο, το ποσό που θα αξίωνε η «βασίλισσα» θα ήταν αστρονομικό… 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ