fbpx

Στο Παρίσι ο Ίσαλο!

Στο Παρίσι ο Ίσαλο!

Ο κορυφαίος προπονητής του BCL έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην Γαλλία για να αντικαταστήσει τον Ουίλ Ουίβερ.

Πήρε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή του Basketball Champions League και είναι ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της προπονητικής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Τα επιτεύγματά του με τη Βόννη είναι εντυπωσιακά: όχι μόνο πήρε το τρόπαιο στο φάιναλ-φορ της Ανδαλουσίας, αλλά τερμάτισε και στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του γερμανικού πρωταθλήματος με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 32 νικών και των δύο ηττών. Ο Τόμας Ίσαλο ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την εξαιρετική του σεζόν με ένα καινούριο συμβόλαιο, όχι όμως με την γερμανική ομάδα, αλλά με το Παρίσι! 

Αποχαιρετά ο Ουίβερ

Ο Αμερικανός προπονητής των Γάλλων Ούιλ Ούιβερ θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς θα επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπου θήτευσε ως βοηθός του Στίβεν Σάιλας στους Ρόκετς, αλλά και του Κένι Άτκινσον στο Μπρούκλιν. Η γαλλική ομάδα έχει έρθει σε επαφή με τον Ίσαλο, ο οποίος είναι θετικός στην προοπτική μετακόμισης του στην Γαλλία, με δεδομένο ότι το Παρίσι είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες προς ένταξη στην Ευρωλίγκα από την σεζόν 2024-25. 

Στην παρούσα φάση, με την Βόννη να είναι έτοιμη για τα ημιτελικά των γερμανικών πλέι-οφ απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, δεν πρόκειται να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, θα μεταβεί στην Γαλλία για να επισφραγίσει τις επαφές του με τους Γάλλους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ