fbpx

Παναθηναϊκός: Μυθική προσφορά στον Πάντερ

Παναθηναϊκός: Μυθική προσφορά στον Πάντερ

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να αναβαθμίσουν πλήρως το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, γνωρίζοντας καλά ποια είναι τα εμπόδια που καλούνται να υπερβούν. Με δεδομένο λοιπόν πως ο βασικός τους στόχος, Φακούντο Καμπάτσο, δείχνει αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να επιστρέψει στη Ρεάλ, οι “πράσινοι” εδώ και λίγες μέρες παίζουν… σε διπλό ταμπλό, στρώνοντας χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Κέβιν Πάντερ. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του apexsports.gr, ο σταρ της Παρτίζαν έχει ενημερωθεί από τον εκπρόσωπό του πως ο Παναθηναϊκός του προσφέρει ένα “ηγεμονικό” διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές σχεδόν 5εκ. δολαρίων! 

Το “κλειδί” της υπόθεσης

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Βελιγράδι, υποστηρίζουν πως ο πρώην παίκτης της Αρμάνι δεν είναι μια… δεύτερη περίπτωση Λεσόρ. Αναγνωρίζει δηλαδή, όπως κι ο Γάλλος σέντερ, πως εδραιώθηκε ως παίκτης πρώτης ευρωπαϊκής κλάσης υπό τις οδηγίες του Ζοτς, όμως την ίδια στιγμή δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει ένα σημαντικό ποσό για να παραμείνει στη σερβική ομάδα. 

Με δεδομένο λοιπόν πως η Παρτίζαν έχει να διαχειριστεί σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με βάση τα οποία θα αποτελέσει έκπληξη αν καταφέρει να αυξήσει έστω κι ανεπαίσθητα το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ο Παναθηναϊκός φαντάζει (τουλάχιστον με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα) ως το φαβορί για να τον κάνει δικό του. 

Θα χρειαστούν τροποποιήσεις 

Εφόσον ο Καμπάτσο… γίνει Πάντερ, η λογική λέει το εξής όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αταμάν: θα μετατοπιστεί ο Βιλντόσα στο “1” για να ανοίξει χώρο στον Αμερικανό στο “2” και ταυτόχρονα θα έρθει σε πρώτο πλάνο η περίπτωση του Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος σύντομα θα αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο, ενώ μπορεί (όπως κι ο Αργεντίνος) να καλύψει και τις δύο θέσεις των γκαρντ. 

Σε κάθε περίπτωση, η κοινή επιδίωξη της διοίκησης και του Τούρκου προπονητή να δημιουργήσουν ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα λειτουργικό ρόστερ ενόψει 2023-24, επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ