fbpx

“Κλείδωσε” η μετακόμιση Ρογκαβόπουλου στην Ισπανία

“Κλείδωσε” η μετακόμιση Ρογκαβόπουλου στην Ισπανία

Η Μπασκόνια έχει έρθει σε προκαταρκτική συμφωνία με τον διεθνή περιφερειακό, αλλά η Βαλένθια παίζει τα ρέστα της για να τον κάνει δικό της.

Η Μπασκόνια του έχει στρώσει “κόκκινο χαλί” κι αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για να τον κάνει δικό της. Η Βαλένθια ωστόσο καραδοκεί ελπίζοντας πως θα πει εκείνη την τελευταία λέξη. Πρωταγωνιστής στη νέα ισπανική “σαπουνόπερα”, ένα δικό μας παιδί, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, που πλέον πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα εξαργυρώσει την καταπληκτική σεζόν του στην Τουρκία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα έδωσε όλα η Μπασκόνια

Την ώρα που ο 21χρονος διεθνής γκαρντ-φόργουορντ βρίσκεται στις ΗΠΑ ενόψει του ντραφτ, στην Ευρώπη… η τύχη του δουλεύει. Καλά πληροφορημένες πηγές από την Ισπανία, οι οποίες επιβεβαιώνονται κι από το Κάουνας, αναφέρουν πως ο GM της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεθ ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις του ατζέντη του “Ρόγκα”, επιτυγχάνοντας προκαταρκτική συμφωνία.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ρόκας Γκεντράιτις θα αποχαιρετήσει στο φινάλε της σεζόν την χώρα των Βάσκων, με τον Ρογκαβόπουλο να αποτελεί τον εκλεκτό του δαιμόνιου Χερεχέτα και των συνεργατών του για να γεμίσει τα παπούτσια του Λιθουανού.

Η επιμονή της Βαλένθια

Το θέμα θα θεωρούνταν ήδη λήξαν αν η Βαλένθια δεν ήταν τόσο επίμονη. Ο Πρέπελιτς είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεώσει, το κενό στις θέσεις “2” και “3” είναι σημαντικό ενόψει της νέας σεζόν κι ο GM της ομάδας, Τσέτσου Μουλέρο έχει αναλάβει την δύσκολη αποστολή να αντιστρέψει τα εις βάρος της δεδομένα, συμφωνώντας με τον Ρογκαβόπουλο στο… φώτο-φίνις.

Ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η κατάληξη του σίριαλ, όλα δείχνουν πως ο “Ρόγκα” θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης (ACB), έχοντας ταυτόχρονα μπροστά του και την πρόκληση της Ευρωλίγκας. Το τέλειο σενάριο δηλαδή, τόσο για τον ίδιο τον παίκτη, όσο και για την εθνική μας ομάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ