fbpx

Αποκάλυψη-Παπαγιάννης: Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ο Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη-Παπαγιάννης: Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός όχι απλώς ξεκινάει από θέση ισχύος την άτυπη κούρσα που έχει ως έπαθλο την υπογραφή του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά στην πραγματικότητα έχει τον απόλυτο έλεγχο της υπόθεσης. Ο Αταμάν τον θέλει… σαν τρελός, κάτι που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή τόσο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όσο και προ λίγων ημερών στον ίδιο τον παίκτη.

Ο διεθνής σέντερ ήταν πράγματι απογοητευμένος κατά το μεγαλύτερο διάστημα της τρέχουσας σεζόν, τόσο λόγω της εικόνας της ομάδας, όσο και λόγω του ρόλου που είχε την περίοδο που το τιμόνι της ομάδας κρατούσε ο Ράντονιτς, όμως όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Η αρχή έγινε με την αλλαγή προπονητή, εν συνεχεία ήρθαν οι διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της ομάδας πως αποτελεί σημείο αναφοράς στην προσπάθεια που ξεκίνησαν για να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Έργκιν Αταμάν, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους πριν από λίγες μέρες.

Και τότε λοιπόν γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά δημοσίευμα από την Τουρκία, σύμφωνα με το οποίο η Φενέρ ήδη διαπραγματεύεται μαζί του, θα αναρωτηθεί εύλογα κάποιος. Τα πράγματα επ’ αυτού έχουν ως εξής:

  • Ο Παναγιάννης ναι μεν δίνει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του στην αγορά. Πόσο μάλλον όταν άλλαξε πρόσφατα ατζέντη, ο οποίος είναι απολύτως λογικό κι αναμενόμενο να επιδιώξει να ανεβάσει τις μετοχές του πελάτη του. Αν το ζητούμενο ήταν να ανανεώσει με τους “πράσινους” χωρίς να βγει καν στο “παζάρι”, τότε ποιο ήταν το νόημα να αλλάξει γραφείο εκπροσώπησης;
  • Ο ύψους 2,20μ. σέντερ δεν έχει προταθεί μονάχα στην Φενέρ (με τον Δημήτρη Ιτούδη να ανήκει στον ίδιο ατζέντη), αλλά σε τουλάχιστον άλλες τέσσερις ομάδες “πρώτης ευρωπαϊκής κλάσης”. Ασφαλείς πληροφορίες του apexsports.gr ανάφέρουν πως ανάμεσα σε αυτές είναι η Εφές, η Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα. Η τιμή εκκίνησης, όπως προσδιορίστηκε από το νέο εκπρόσωπο του παίκτη, είναι στο 1,5εκ ευρώ ετησίως, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί μέχρι τώρα επίσημη πρόταση, πόσο μάλλον να υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις, όπως ανέφεραν οι Τούρκοι.
  • Όπως ξεκαθαρίζει εδώ και εβδομάδες στο περιβάλλον του, ο Παπαγιάννης έχει ως πρώτη επιλογή να παραμείνει στην Ελλάδα, όπου γι’ αυτόν δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο πέρα απ’ αυτό της ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό. Η λύση του εξωτερικού βεβαίως δεν απορρίπτεται, ωστόσο θα έρθει σε πρώτο πλάνο μονάχα αν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τη νυν ομάδα του. Αν πάντως υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες πριν από 1-2 μήνες για να συμβεί κάτι τέτοιο, έπειτα από την πρόσφατη κουβέντα που είχε ο παίκτης με τον Έργκιν Αταμάν αυτές όλα δείχνουν πως πλέον βρίσκονται λίγο πάνω από το μηδέν.
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ