fbpx

Πρίντεζης: “Τελείως διαφορετική υπόθεση τα πέμπτα παιχνίδια” (vids)

Πρίντεζης: “Τελείως διαφορετική υπόθεση τα πέμπτα παιχνίδια” (vids)

Η συνέντευξη Τύπου για το AegeanΒall Festival, που θα πραγματοποιηθεί για ένα ακόμα καλοκαίρι στην πανέμορφη και πάντα φιλόξενη Σύρο, διεξήχθη λίγες ώρες πριν από το πέμπτο και τελευταίο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Φενέρ. Όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, λόγω και της σχέσης του εμπνευστή του τουρνουά, Γιώργου Πρίντεζη με τους “ερυθρόλευκους”, το θερμόμετρο ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού ήταν στα κόκκινα.

“Αυτά τα ματς σίγουρα μου λείπουν. Θα ήθελα να ήμουν εκεί. Αλλά για να φτάσεις σε ένα πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ υπάρχει μια διαδικασία από την αρχή της χρονιάς, κάτι που μέσα μου είχε τερματίσει. Δεν θα ήμουν σωστός απέναντι στην ομάδα μου, στους συμπαίκτες μου, αλλά κυρίως στο εαυτό μου. Αν εξαιρέσουμε λοιπόν αυτά τα ματς που είναι πιο κρίσιμα, αλλά και την καθημερινότητα με τους φίλους και συμπαίκτες μου, δεν μπορώ να πω πως μου λείπει κάτι άλλο”, σχολίασε επί προσωπικού ο Πρίντεζης, προτού εστιάσει στις λεπτομέρειες της αναμέτρησης: “Είναι πάντα απαιτητικό ένα Game 5, σε όλες τις σειρές είναι πολύ δύσκολο για μία ομάδα να βγάλει τους αυτοματισμούς που έβγαζε όλη την χρονιά, είναι διαφορετικά ματς. Είναι ματς που έχουν παραπάνω πίεση και επαφές. Δεν με εκπλήσσει που η σειρά έχει πάει σε πέμπτο ματς. Αν το δούμε αυστηρά στη λογική της ποιότητας ομάδων, δυναμικής και ποια ομάδα έχει παίξει καλύτερα μέχρι στιγμής και ποια το αξίζει, τότε κατά την γνώμη αυτή η ομάδα είναι ο Ολυμπιακός”.

YouTube video

Ο πρώην αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν, στάθηκε στη σχέση του με το νησί της Σύρου, αλλά και με τα παιδιά.

YouTube video

Στο πλευρό του ήταν οι συνεργάτες του στο AegeanBall Festival, ο εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής και ο Αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, της εταιρίας που αποτελεί σταθερά όλα αυτά τα χρόνια τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά.

YouTube video

Παράλληλα, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την έννοια της «αποτυχίας», τονίζοντας τη διαφορετική αντίληψη που υπάρχει στην Αμερική και στην Ευρώπη.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ