fbpx

Αποκάλυψη ApexSports.gr: Ο Μάικ Μπράουν στο ΣΕΦ 

Αποκάλυψη ApexSports.gr: Ο Μάικ Μπράουν στο ΣΕΦ 

Ο προπονητής των Κινγκς θα παρακολουθήσει τον πέμπτο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε για να «ακτινογραφήσει» τον Σάσα Βεζένκοφ. 

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει στην Ελλάδα όλα τα κορυφαία διοικητικά στελέχη τους και ο πιο πεπειραμένος βοηθός τους. Πλέον είναι η σειρά του Μάικ Μπράουν να δει από κοντά στην Ελλάδα τον Σάσα Βεζένκοφ!  

Ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς θα βρίσκεται την Τρίτη στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον πέμπτο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε. Από την στιγμή που τελείωσε η σεζόν για τους «βασιλιάδες» μετά τον αποκλεισμό τους από τους Ουόριορς, το θέμα απόκτησης του 28χρονου φόργουορντ έχει περάσει στο προσκήνιο, αν και όπως τόνισε ο Μόντι Μακ Νερ, η τελική απόφαση θα έρθει πολύ αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι τότε, οι Κινγκς θα κάνουν τις απαραίτητες επαφές με τον παίκτη και τον ατζέντη του, αλλά πρώτα απ’ όλα πρέπει να πει την γνώμη του και ο Μπράουν, ο οποίος φέτος πήρε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή στο ΝΒΑ.  

Γι αυτό τον λόγο θα έρθει στην Αθήνα για να δει τον Βεζένκοφ και στην συνέχεια μαζί με τα διοικητικά στελέχη, να αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την προσθήκη του από τον Ιούλιο όταν «ανοίξει» η αγορά των ελεύθερων παικτών.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ