fbpx

Έτσι πάει στην Εφές ο Σφαιρόπουλος

Έτσι πάει στην Εφές ο Σφαιρόπουλος

Η μεταγραφολογία στην EuroLeague δίνει και παίρνει, με τον πάγκο της Εφές να είναι αυτός που ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα μετά την εποχή «Αταμάν».

Τι και δεν έχει τελειώσει η σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι μεγάλες ομάδες της EuroLeague ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για την νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Εργκίν Αταμάν, έχοντας πλάνο για επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Τούρκος προπονητής άφησε την Εφές, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο. Ο Αταμάν οδήγησε την Εφές από την τελευταία θέση στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Ευρώπης, παίζοντας εξαιρετικό και συνάμα εντυπωσιακό μπάσκετ. Οι Τούρκοι αναζητούν τον νέο τους προπονητή, εκείνον που θα τους επαναφέρει στις πρώτες θέσεις.

Γνωρίζουμε, λοιπόν, πως οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο των Τούρκων, ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι και ο Πάμπλο Λάσο. Ο Ισπανός προπονητής που ήταν πολύ κοντά με τον Παναθηναϊκό, αρνήθηκε την προσφορά της Εφές, θέλοντας να πάει σε ένα περιβάλλον με σαφώς λιγότερη πίεση, μετά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του κόστισε την θέση του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη, ο Αντρέα Τρινκιέρι, σύμφωνα με το αξιόπιστο ρεπορτάζ του ApexSports.gr, είναι ένα βήμα πριν τη Μπολόνια. Οι Ιταλοί έχουν κάνει τα πλάνα τους, καθώς ο Σέρτζιο Σκαριόλο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βρίσκεται στον πάγκο της Ρέαλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν.

Έτσι, ο δεύτερος βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Εφές, φεύγει από τη μέση και μπροστά βγαίνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και είναι ένας από του βασικούς υποψήφιους για να τεθεί… αντιμέτωπος με τον έτερο Έλληνα προπονητή στη Φενέρμπαχτσε, τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ