fbpx

Εθνική: Σπανούλης ο εκλεκτός αν δεν συνεχίσει ο Ιτούδης

Εθνική: Σπανούλης ο εκλεκτός αν δεν συνεχίσει ο Ιτούδης

O Βασίλης Σπανούλης αποτελεί τον “άσο στο μανίκι” του Βαγγέλη Λιόλιου και του Νίκου Ζήση για τον ρόλο του “τιμονιέρη” της Εθνικής ομάδας, στην περίπτωση που τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν με τον Δημήτρη Ιτούδη αποδειχθούν ανυπέρβλητα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, Λιόλιος, Ζήσης και Ιτούδης επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την συνεργασία τους, καταστρώνοντας ένα πρώτο σχέδιο διαχείρισης των δεδομένων, στον δρόμο για το Παγκόσμιο της Ασίας. Επειδή ωστόσο, όπως αποκάλυψε το apexsports.gr με χθεσινό του δημοσίευμα, υπάρχουν ακόμα ορισμένες σημαντικές εκκρεμότητες, η διοίκηση της ΕΟΚ έχει ήδη λάβει τα μέτρα της.

Αν εν τέλει ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ αποχαιρετήσει την τεχνική ηγεσία της “επίσημης αγαπημένης”, τότε όλα δείχνουν πως σε πρώτο πλάνο θα περάσει αυτόματα ο Βασίλης Σπανούλης. Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρώσει την πρώτη του σεζόν ως προπονητής σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο Λιόλιος, Ζήσης και οι υπόλοιποι άνθρωποι της ΕΟΚ που έχουν λόγο σε αυτές τις αποφάσεις, θεωρούν πως το έλλειμμα παραστάσεων μπορεί να καλυφθεί και με το παραπάνω από την προσωπικότητα, την εργατικότητα και την δίψα, που αποτελούν σημεία αναφοράς του V-Span. 

Ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την διαχείριση του καθοριστικού αυτού ζητήματος δεν έχει προσδιοριστεί, ωστόσο πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως όλα θα έχουν τελειώσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο μέχρι τα τέλη Μαΐου. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ