fbpx

Αρμάνι: Με Μεσίνα “τιμονιέρη” και την επόμενη σεζόν

Αρμάνι: Με Μεσίνα “τιμονιέρη” και την επόμενη σεζόν

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποσύρεται από τους πάγκους στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έδωσε ο Ετόρε Μεσίνα, ξεκαθαρίζοντας πριν από λίγες εβδομάδες στον Τζόρτζιο Αρμάνι πως θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας του Μιλάνο και την επόμενη σεζόν.

Ο 64χρονος Ιταλός συμφώνησε την περασμένη άνοιξη να επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Αρμάνι μέχρι το 2024. Από τον Δεκέμβρη, ωστόσο, στην γειτονική χώρα άρχισε να αναπτύσσεται έντονη φημολογία περί αποχώρησης του από την τεχνική ηγεσία με το που πέσει η αυλαία της σεζόν. Σύμφωνα με τα σενάρια αυτά, ο τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης σκεφτόταν σοβαρά να επιλέξει τον διάδοχο του στον πάγκο της ομάδας, κρατώντας για τον εαυτό του μονάχα τον τίτλο του προέδρου, τον οποίο έχει από τον Ιούνιο του 2019, όταν επέστρεψε από το ΝΒΑ. 

Όλα όμως δείχνουν πως η… κατά το ήμισυ αποχώρηση του Μεσίνα δεν θα γίνει πράξη. Καλά πληροφορημένες πηγές του apexsports.gr αναφέρουν πως η ραγδαία βελτίωση της εικόνας της Αρμάνι το τελευταίο διάστημα, ήταν το “κλειδί” για να αλλάξουν κι οι διαθέσεις του πρώην τεχνικού της Βίρτους, της Μπενετόν, της ΤΣΣΚΑ και της Ρεάλ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η απόφαση να εξαντλήσει το συμβόλαιό του επισφραγίστηκε σε συνάντηση που είχε μέσα στον Μάρτιο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζόρτζιο Αρμάνι. 

“Ευνοημένος” ο… Παναθηναϊκός

Αν, όπως όλα δείχνουν, η Αρμάνι δεν βγει το καλοκαίρι στην αγορά για να αναζητήσει νέο προπονητή, τότε η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να λειτουργήσει “δια της τεθλασμένης” υπέρ του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” περιμένουν την οριστική απάντηση του Πάμπλο Λάσο και σε περίπτωση που αυτή είναι αρνητική, δείχνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να φέρουν στο ΟΑΚΑ έναν προπονητή ανάλογης αξίας με του Ισπανού. Εφόσον λοιπόν οι ομάδες που έχουν το ειδικό βάρος, αλλά και το… πορτοφόλι, για να δελεάσουν έναν τέτοιο κόουτς μειωθούν κατά μία, τότε αυτόματα μπορούν να αυξηθούν και οι πιθανότητες της ελληνικής ομάδας να πετύχει τον στόχο της. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ