fbpx

Περιστέρι: Βλέπει EuroCup με… θέα την Ευρωλίγκα και μπροστάρη τον Σπανούλη

Περιστέρι: Βλέπει EuroCup με… θέα την Ευρωλίγκα και μπροστάρη τον Σπανούλη

Μόλις εννέα μήνες μετά τη συμφωνία με τη FIBA για τη συμμετοχή της ομάδας στο Basketball Champions League, το Περιστέρι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει «στρατόπεδο», μετακομίζοντας την ερχόμενη σεζόν στο EuroCup.

Η ομάδα των δυτικών προαστείων, θεωρεί πιο ποιοτική και ανταγωνιστική τη διοργάνωση του EuroCup, συγκριτικά με το BCL, γεγονός που ίσως τους αφήσει περιθώρια για επιπρόσθετα έσοδα, λόγω επικείμενων εμπορικών συμφωνιών.

Το μεγάλο δέλεαρ αλλά και προφανώς μακροπρόθεσμος στόχος είναι η συμμετοχή της ομάδας μέσω του EuroCup, στη EuroLeague.

Αυτή τη στιγμή, πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο- πάντα μπορεί να προκύψουν αστάθμητοι παράγοντες, όπως μια μεγάλη πρόταση από ομάδα EuroLeague – πως ο Σπανούλης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Περιστερίου για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πόρτα του Μίσκο Ρασνάτοβιτς για τον Σπανούλη έχουν ήδη «χτυπήσει» μέχρι τώρα (στη λογική της διερευνητικής επαφής) μια ομάδα που συμμετέχει στην Αδριατική Λίγκα και μία από την Γαλλία.

Ο V-Span, ωστόσο, αφενός είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα εξέλιξη των πραγμάτων στη «δυτική όχθη», αφετέρου δεν του αρέσει να κάνει… μισές δουλειές. Ως εκ τούτου, θα αποτελέσει έκπληξη αν αποχωρήσει έπειτα από μόλις μία σεζόν παρουσίας στον πάγκο της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, μπορεί να μοιάζει με «όνειρο θερινής νυκτός» η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Περιστερίου. Ιδανικά, το Περιστέρι θέλει να γίνει πραγματικότητα ένα τέτοιο όνειρο, με «σημαιοφόρο» τον θρύλο που ονομάζεται Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ