fbpx

Μπαρτσελόνα-Άλμπα 72-56: Πάτησε γκάζι στο δεύτερο (vid)

Μπαρτσελόνα-Άλμπα 72-56: Πάτησε γκάζι στο δεύτερο (vid)

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην αδιάφορη Άλμπα, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη που διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες για τη δεύτερη θέση.

YouTube video

Μία ημέρα μετά την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας για τα προημιτελικά της EuroLeague από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ακολούθησε με μια δύσκολη νίκη με 72-56 επί της Άλμπα Βερολίνου. Παρά την κακή της απόδοση, η ομάδα από τη Βαρκελώνη κατάφερε να πάρει τη νίκη, ενώ η Άλμπα έπαιξε καλά αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να παραμείνει κοντά στο σκορ κοντά λόγω της διαφοράς στην ποιότητα των ομάδων.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν σωματική και πνευματική πτώση σε σχέση με τη νίκη τους την Τρίτη στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν. Οι «Μπλαουγκράνα» είχαν μόλις 34 πόντους στο ημίχρονο και αν αντιμετώπιζαν άλλο αντίπαλο εκτός από την προτελευταία της βαθμολογίας, τότε ίσως να είχαν πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερη διαφορά από τον ένα πόντο! Η Άλμπα Βερολίνου, καλά οργανωμένη και εύστοχη πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (6/12), έσβησε το αρχικό 15-9 και με επί μέρους 18-6 πέρασαν μπροστά με 21-27.

Δεν ήταν η καλύτερη μέρα για τους Λαπροβίτολα και Μίροτιτς, όμως αυτό δεν στοίχισε στους γηπεδούχους, λόγω της ποιοτικής διαφοράς μεταξύ των ομάδων. Ο Κουμάντι έφτασε τα τέσσερα φάουλ στο 25ο λεπτό, αφήνοντας την Άλμπα χωρίς τον παίκτη φόβητρο κάτω από τα καλάθια. Η Μπαρτσελόνα άνοιξε το παιχνίδι και με επί μέρους 16-7 στην τρίτη περίοδο, προηγήθηκε με 50-42. Η διαφορά συνέχισε να αυξάνεται και έφτασε στη μέγιστη τιμή της 62-45. Οι Γερμανοί σκόραραν μόνο με τα τρίποντα του Σνάιντερ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ