fbpx

Καμπατσά για Εφές

Καμπατσά για Εφές

Ο Τούρκος σέντερ της Γαλατασαράι αποτελεί μεταγραφικό στόχο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το καλοκαίρι.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Εθνική ανδρών στο Ευρωμπάσκετ, την φετινή σεζόν είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της τουρκικής λίγκας και πλέον δείχνει έτοιμος για να κάνει το μεγάλο άλμα. Ο Σαντίκ Καμπατσά της Γαλατασαράι είναι ένας από τους στόχους της Εφές για την επόμενη σεζόν και η απόκτηση του είναι μια από τις προτεραιότητες της back to back πρωταθλήτριας Ευρώπης ώστε να ενισχύσει τον Τουρκικό κορμό της.

Ο 23χρονος ψηλός έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Γαλατασαράι, η οποία φυσικά θα πρέπει να συναινέσει στην παραχώρηση του. Οι δύο ομάδες της Πόλης, βέβαια, διατηρούν καλές σχέσεις σε διοικητικό επίπεδο και με το τέλος της περιόδου αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στο Τουρκικό πρωτάθλημα, ο Καμπατσά μετράει 11,6 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ μέσο όρο σε 22 συμμετοχές, ενώ στο BCL σε 11 παιχνίδια είχε 9,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης του έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ο Τούρκος σέντερ τον έχει δικαιώσει, κάνοντας μερικές σπουδαίες εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα στην πρόσφατη εκτός έδρας νίκη επί της Τόφας, απέναντι στην οποία πέτυχε 20 πόντους με 4/7 τρίποντα! Η βελτίωση του στο παιχνίδι με πρόσωπο είναι ένα στοιχείο που μαρτυράει την εξέλιξή του και έχει κάνει ομάδες όπως η Εφές να τον έχουν σε πρώτο πλάνο ενόψει του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ