fbpx

Έχασαν Αντρέι και Μπρόνι

Έχασαν Αντρέι και Μπρόνι

Στογιάκοβιτς και Τζέιμς δεν τα κατάφεραν στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων του Mc Donald’s All American

To 2002 στην Φιλαδέλφια ο πατέρας του είχε γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος που κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων του ΝΒΑ και ένα χρόνο αργότερα διατήρησε το στέμμα του στο All Star της Ατλάντα. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Αντρέι Στογιάκοβιτς έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει την… οικογενειακή παράδοση, καθώς δεν κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στον διαγωνισμό του Mc Donald’s All American στο οποίο είναι ένας από τους δύο Ευρωπαίους που συμμετέχει.

Ο 18χρονος φόργουορντ του Στάνφορντ συγκέντρωσε 15 πόντους και δεν πέρασε στον τελικό, στον οποίο βρέθηκαν ο Τζάρεντ Μακ Κέιν και ο Ριντ Σέπαρντ (του Κεντάκι). Νικητής ήταν ο πρώτος με 27 πόντους. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έχει δεσμευθεί με το Ντιουκ και την επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι ένας από τους καλύτερους πρωτοετείς περιφερειακούς του NCAA.

Το σόου καρφωμάτων του Μπρόνι!

Στα καρφώματα, ο Μπρόνι Τζέιμς φόρεσε την φανέλα με το 6 για να τιμήσει τον πατέρα του (ενώ στο γυμνάσιο Sierra Canyon έχει το 0) και η πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια του ήταν εξόχως εντυπωσιακή.

Ακόμα καλύτερο ήταν αυτό που έκανε πάνω από τον (ύψους 198 εκατοστών) αδελφό του Μπράις και ξεσήκωσε το κοινό, ανάμεσα στο οποίο βρισκόταν και η μητέρα του.

Νικητής ο Στιούαρτ

Βέβαια νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων ήταν ο Σον Στιούαρτ, ο οποίος έκανε το καλύτερο της βραδιάς, με έναν ανεμόμυλο πάνω από τον μελλοντικό συμπαίκτη του στο Ντιούκ Μακένζι Μπάγκο. Οι δύο τους θεωρούνται δύο από τους καλύτερους φόργουορντ της κλάσης του 2024, ενώ ο Στιούαρτ είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Εθνικής Αμερικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων της Μάλαγα το προηγούμενο καλοκαίρι.

Στον διαγωνισμό καρφωμάτων πήρε μέρος και ο δεύτερος Ευρωπαίος του Mc Donald’s All American. Ο Λιθουανός Μάτας Μπουζέλις έκανε ένα από τα καλύτερα καρφώματα και πήρε το πρώτο «50άρι» του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ