fbpx

Μιλουτίνοφ: Αποχαιρετά ΤΣΣΚΑ, «βλέπει» Μπολόνια, στο… βάθος Ελλάδα!

Μιλουτίνοφ: Αποχαιρετά ΤΣΣΚΑ, «βλέπει» Μπολόνια, στο… βάθος Ελλάδα!

Η αρνητική απάντηση που έδωσε προ ημερών στην ΤΣΣΚΑ, η οποία του πρότεινε ανανέωση της συνεργασίας τους, δημιουργεί αυτόματα ένα ντόμινο εξελίξεων γύρω από έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης.

Καλά πληροφορημένες πηγές του ApexSports.gr από τη Ρωσία, αναφέρουν πως ο Σέρβος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας, πως στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν θα αποχαιρετήσει οριστικά και αμετάκλητα τη Μόσχα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Μπολόνια, ήδη τον πολιορκεί και ο Μιλουτίνοφ βλέπει πολύ θετικά αυτό το ενδεχόμενο. Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που θέλουν την ιταλική ομάδα να έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει μια από τις wild cards για την επόμενη χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Οι Ιταλοί φαίνεται πως παίζουν τα «ρέστα» τους για τον «Μιλού», έχοντας καταθέσει ήδη μια πρόταση που ξεπερνά το 1.5 εκατομμύριο το χρόνο και αυτή τη στιγμή, φαντάζουν ως το ακλόνητο φαβορί για να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Το δέλεαρ της Ελλάδας

Τι είναι αυτό που μπορεί να «χαλάσει» αυτή τη συμφωνία που είναι σε προχωρημένο στάδιο; Η… παθολογική αγάπη του Μιλουτίνοφ για τη χώρα μας.

Το γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά όλα τα προηγούμενα χρόνια που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, ενώ το υπενθυμίζει κάθε φορά που η συζήτηση αναφέρεται στην Ελλάδα.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ του, διότι δεν είναι απαγορευτική μια συνύπαρξη με τον Φαλ στη θέση «5» (ναι, μεν, είναι και οι δύο 7-footer και κάτι παραπάνω, αλλά ειδικά στην επίθεση έχουν τελείως διαφορετικά στοιχεία).

Την ίδια στιγμή ουδείς μπορεί να αποκλείσει πιθανή εμπλοκή του Παναθηναϊκού για τον οποίο όλοι στην Ευρώπη έχουν ήδη πάρει το μήνυμα πως επιδιώκει να φέρει του χρόνου στο ΟΑΚΑ παίκτες τοπ κλάσης.

Σαφέστατα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει αντικειμενικές δυσκολίες, με πρώτη τη δεδομένη πολλάκις έκφραση αγάπης του Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ