fbpx

Μονακό: Στα όρια με Μάικ Τζέιμς

Μονακό: Στα όρια με Μάικ Τζέιμς

Κόντρα στις ενδείξεις των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με τις οποίες ο παίκτης θα έμενε 1-2 παιχνίδια εκτός και μετά θα επέστρεφε, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο, όχι μόνο το πότε, αλλά και το αν ο Μάικ Τζέιμς θα επιστρέψει στη δράση μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ του ApexSports.gr, ο χαρισματικός Αμερικανός ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση, για το γνωστό θέμα. Παρόλα αυτά, οι Μονεγάσκοι έκριναν πως το όλο ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό για να τελειώσει με έναν τέτοιο τρόπο.

Λίγες μέρες μετά, η έγκυρη «Equipe» τοποθετήθηκε για το σοβαρό παράπτωμα του Μάικ Τζέιμς.

Το δημοσίευμα ενέπλεξε και τον παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, αφού σύμφωνα με αυτό οι δύο συμπατριώτες και περσινοί συμπαίκτες ξενύχτισαν μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Equipe ο Μπέικον ήταν τόσο μεθυσμένος την επόμενη ημέρα και δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, χρονικό σημείο που συμπίπτει με την απουσία του Αμερικανού από τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή η Μονακό δίνει τεράστια μάχη με τη Φενέρ για την τελευταία θέση που δίνει πλεονέκτημα. Ωστόσο, στη πρόσφατη συνάντηση μεταξύ Ομπράντοβιτς και διοίκησης, κρίθηκε πως το παράπτωμα είναι πιο σοβαρό από το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Για αυτό το λόγο ο ηγέτης της ομάδας, αποφασίστηκε να μείνει εκτός ρόστερ επ’ αόριστον.

Αυτή τη φορά, ο Μάικ Τζέιμς φαίνεται να τηρεί σιγή σιγή ιχθύος, αφού σε παρόμοιες καταστάσεις ήταν… λαλίστατος μέσω του Twitter. Έτσι, κάποιος θα μπορούσε να θεωρήσει αυτή τη συμπεριφορά ως έμμεση παραδοχή των όλων όσων έχουν συμβεί αλλά και τη σοβαρότητα του θέματος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ