fbpx

Ο λόγος που τέθηκε εκτός ομάδας ο Μάικ Τζέιμς

Ο λόγος που τέθηκε εκτός ομάδας ο Μάικ Τζέιμς

Ένα άγριο ξενύχτι ήταν η αιτία που η Μονακό έβαλε στο «ψυγείο» τον Μάικ Τζέιμς. Ο παίκτης τέθηκε σιωπηρά στο περιθώριο από την προηγούμενη εβδομάδα, αφού δεν αγωνίστηκε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι της EuroLeague, αλλά ούτε και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Το ApexSports.gr αποκαλύπτει το χρονικό της απόφασης των Μονεγάσκων για το «πάγωμα» του Μάικ Τζέιμς αλλά και το πλάνο για την επιστροφή του στη δράση.

Η ομάδα από το Μόντε Κάρλο, θεώρησε πως το παράπτωμα του Τζέιμς ήταν πολύ βαρύ και ο παίκτης έπρεπε να τιμωρηθεί για περισσότερα από δύο παιχνίδια. Από την άλλη, ωστόσο, η επικείμενη απουσία του από τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ήταν δεδομένο πως θα δημιουργούσε ψίθυρους και για αυτό η ομάδα, σήμερα το μεσημέρι, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το θέμα.

Το περίφημο ξενύχτι που ήταν η αιτία να τιμωρηθεί ο Τζέιμς, ήταν μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 8/3. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ApexSports.gr, τη βραδιά εκείνη ο Τζέιμς δεν ήταν μόνος. Μάλιστα, το χιουμοριστικό του θέματος, είναι ότι θυμίζει έντονα το περσινό περιστατικό της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Τόμπκινς, Ερτέλ και Γιαμοπουσέλε. Με τον Ερτέλ, τότε να τίθεται οριστικά εκτός ομάδας.

Το πρόβλημα της Μονακό, δεν ήταν ότι ο Τζέιμς απλώς ξενύχτησε. Αλλά ότι την επόμενη μέρα στην προπόνηση, η εικόνα του ήταν οικτρή. Κάτι το οποίο δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητο από τους προπονητές και τη διοίκηση. Την επομένη της προπόνησης, δόθηκε εντολή να μην ταξιδέψει ο Αμερικανός για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (10/3) στην Ισπανία. Ενώ με την επιστροφή της ομάδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση προπονητικού επιτελείου και αρμοδίων. Το αποτέλεσμα ήταν να κριθεί πως το παράπτωμα του Τζέιμς ήταν τόσο σοβαρό, που δεν θα μπορούσε να τελειώσει με ένα παιχνίδι.

Έτσι ήταν εκτός και στο ματς με τη Ροάν (12/3) για το εγχώριο πρωτάθλημα, για να φτάσουμε εν τέλει στα σημερινά, όπου η Μονακό υποχρεώθηκε να δημοσιοποιήσει τον παραγκωνισμό του Μάικ Τζέιμς, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

Καλά πληροφορημένες πηγές του ApexSports.gr, αναφέρουν ότι ο Τζέιμς απολογήθηκε σε προπονητές και συμπαίκτες. Θα θεωρηθεί έκπληξη βάσει των εκτιμήσεων, αν μείνει στο περιθώριο για περισσότερο από ένα παιχνίδι ακόμη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ