fbpx

Αποκάλυψη-Ρεάλ: Ο Πασκουάλ στην κορυφή της λίστας

Αποκάλυψη-Ρεάλ: Ο Πασκουάλ στην κορυφή της λίστας

Μπορεί η Βασίλισσα να βρίσκεται στην 2η θέση στην EuroLeague και την 1η στην ACB σε ισοβαθμία με τη Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη τα «μαύρα σύννεφα» στον ουρανό της WiZink Arena έχουν εμφανιστεί. Ειδικά μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της Ρέαλ από τη Μάλαγα για το Κύπελλο, τα σενάρια αντικατάστασης του Τσους Ματέο στο τέλος της σεζόν, δίνουν και παίρνουν.

Καλά πληροφορημένες πηγές του ApexSports.gr από την Ισπανία, αναφέρουν πως στην κορυφή της λίστας αν και εφόσον προχωρήσει η αντικατάσταση του Ματέο το καλοκαίρι, είναι ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, του Παναθηναϊκού και νυν της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ.

Τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση είναι συγκεκριμένα.

Καταρχάς ο Πασκουάλ χαίρει τεράστιας εκτίμησης από όλα τα μέλη της διοίκησης των «Μαδριλένων» και ειδικότερα από τους 3-4 που τρέχουν την καθημερινότητα του μπασκετικού τμήματος.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις που επιβεβαιώνονται σε μεγάλο βαθμό από τη Ρωσία, ο Πασκουάλ έχει κουραστεί τόσα χρόνια μακριά από την Ιβηρική χερσόνησο. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και το δύσκολο περιβάλλον της Ρωσίας. Επιθυμία του Καταλανού προπονητή ήταν πάντα να επιστρέψει στη χώρα του.

Βεβαίως, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την εκδοχή της Μπαρτσελόνα, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ναβάρο, ο οποίος είναι ο επικεφαλής. Φυσικά υπάρχουν σενάρια αντικατάστασης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την τεχνική ηγεσία, αλλά εκεί η κατάσταση είναι πιο ξεκάθαρη. Αν ο Σάρας καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, τότε το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί αυτόματα.

Υπάρχουν πληροφορίες πως στο Πριγκιπάτο του Μονακό, έχουν κυκλώσει την περίπτωση του και τον χρήζουν ως διάδοχο στην επικείμενη αποχώρηση του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ωστόσο η Μονακό σε καμία περίπτωση δεν έχει τι ειδικό βάρος μιας εκ των Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα, παρά την μεγάλη πρόοδο που έχει σημειώσει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ