fbpx

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Ζντοβτς-Περάσοβιτς

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Ζντοβτς-Περάσοβιτς

Θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι ο Σλοβένος πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ApexSports.gr στην γειτονική χώρα, οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία το προηγούμενο διάστημα, με θέμα την ενδεχόμενη συνεργασία τους. Την ίδια στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επικοινωνία και με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Κροάτη τεχνικού, αναφέρουν πως βλέπει με καλό μάτι το θέμα «Παναθηναϊκός», ωστόσο ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι η κατάσταση με την νυν ομάδα του, Ούνικς Καζάν και κυρίως κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορεί να αποδεσμευτεί.

Υπενθυμίζουμε, βεβαίως, πως από τη μία πλευρά, είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να κάνει ριζικές αλλαγές λόγω του «αγκαθιού» των διετών συμβολαίων, ενώ απ’ την άλλη είναι ξεκάθαρο πλέον, πως ο Ράντονιτς δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να φύγει οικειοθελώς.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το «φλερτ» με τους δυο καταξιωμένους τεχνικούς μπορεί να πάρει πραγματικά «σάρκα και οστά» στον Παναθηναϊκό, εφόσον διευθετηθεί το θέμα του Μαυροβουνίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ