fbpx

Ντόρσεϊ: Γιατί χάλασε με Μονακό

Ντόρσεϊ: Γιατί χάλασε με Μονακό

Σίριαλ έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ο επόμενος προορισμός του Τάιλερ Ντόρσεϊ, με την υπόθεση να είναι πιο απλή απ’ ότι φαντάζει στην πραγματικότητα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εδώ και μερικές ημέρες είναι ελεύθερος από τους Μάβερικς, σε ακόμη μια προσπάθεια του να μείνει στο ΝΒΑ. Ο ομογενής περιφερειακός ήλπιζε ότι μέσω των τρομερών εμφανίσεων του στη G-League να πείσει τους «Μαβς» ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον «μαγικό κόσμο» να τον υπογράψει.

Την ομάδα από το Ντάλας δεν την έπεισε, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ενόψει συνέχειας. Ο Ντόρσεϊ όπως σας είχε πληροφορήσει κατ’ αποκλειστικότητα το ApexSports.gr μέσω του Double Team Podcast με τους Γιώργο Συρίγο και Ρήγα Δάρδαλη, θα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει κάποιο 10ήμερο συμβόλαιο.

Σήμερα (4/1) έχουμε και λεπτομέρειες σχετικά με το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον 26χρονο scoring guard. Πρώτη στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε η Μονακό. Οι Γάλλοι του προσέφεραν ένα μεγάλο συμβόλαιο για να τον δελεάσουν, αλλά όλα χάλασαν στη χρονική διάρκεια της συμφωνίας.

Σε αρκετά Μέσα γράφτηκε πως ο Ντόρσεϊ απέρριψε τη Μονακό, αλλά το δικό μας ρεπορτάζ είναι εντελώς διαφορετικό. Καλά πληροφορημένες μας πηγές από τη Γαλλία, μας ανέφεραν πως αρχικά ο Ντόρσεϊ επιθυμούσε συμβόλαιο διάρκειας όχι πάνω από 6 μήνες, δηλαδή μέχρι το τελείωμα της σεζόν.  Η Μονακό πρότεινε 1.5 χρόνο, αλλά η πλευρά του ομογενούς γκαρντ, επιθυμούσε το καλοκαίρι του 2023 να υπάρχει NBA Option Out. Έτσι, οι «πρίγκιπες» έκαναν πίσω.

Όπως ανέφερε και ο Ρήγας Δάρδαλης στο Double Team Podcast της Τρίτης (1/3), η επιμονή του Ντόρσεϊ για NBA Out option μπορεί να μετουσιωθεί ως deal braker για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, την στιγμή που και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις του παίκτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ