fbpx

Στο «κόκκινο» η αγωνία για Ντόρσεϊ – Πήρε την απόφαση του ο παίκτης

Στο «κόκκινο» η αγωνία για Ντόρσεϊ – Πήρε την απόφαση του ο παίκτης

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση να γυρίσει στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ApexSports.gr.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να είναι ο πρώτος στόχος του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού μετά το «κόψιμο» του από τους Μάβερικς, προσπαθεί να βρει κάποιο συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο», την ώρα που ομάδες από την EuroLeague «σφάζονται» για την περίπτωση του.

Όπως αποκάλυψαν Γιώργος Συρίγος και Ρήγας Δάρδαλης στο podcast «Double Team» την περασμένη Τρίτη (27/12/22), ο ομογενής γκαρντ θα περιμένει τα two way συμβόλαια, αποδεχόμενος το ρίσκο να χάσει τα πολλά χρήματα που του προσφέρονται στην Ευρώπη.

Στις 5/1 ξεκινά η περίοδος που οι ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, μπορού να προσφέρουν 10ήμερα συμβόλαια σε Free Agents. Έτσι, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να παλέψει με νύχια και δόντια, ώστε να πείσει κάποια ομάδα του ΝΒΑ να τον υπογράψει.

Θυμίζουμε πως η Μονακό είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη με πολύ υψηλές αποδοχές, όμως ο Ντόρσεϊ έβαλε «πάγο» στους Γάλλους. Για τον 26χρονο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον τόσο η Φενέρμπαχτσε, όσο και ο Ολυμπιακός, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη πρόταση.

Ακούστε το ηχητικό για την υπόθεση Ντόρσεϊ:

YouTube video

Ακούστε ολόκληρο το podcast:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ