fbpx

Το πιο γρήγορο double-double της σεζόν ο Γκουντάιτις

Το πιο γρήγορο double-double της σεζόν ο Γκουντάιτις

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις στη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο φετινό double-double για το «τριφύλλι» και το πιο γρήγορο της χρονιάς μέχρι τώρα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Έπρεπε να φτάσει στην 7η αγωνιστική και στο έκτο παιχνίδι του στη φετινή Basket League για να βρει ο Παναθηναϊκός το πρώτο του double-double κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco. Αυτό ήρθε δια χειρός Αρτούρας Γκουντάιτις που κατάφερε μάλιστα να σημειώσει το πιο γρήγορο double-double της περιόδου.

Ο Λιθουανός είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η δεύτερη επίδοση μάλιστα είναι και η κορυφαία του στην κατηγορία αφού στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις του δεν είχε ξεπεράσει τα τρία. Έφτασε στο double-double παρότι έμεινε στο παρκέ μόνο για 14:16, έχοντας τον λιγότερο χρόνο από όλους τους παίκτες που έφτασαν σε τέτοια επίδοση.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού σημείωσε δηλαδή το πιο γρήγορο double-double της σεζόν αφού το σχετικό ρεκόρ είχε από την 5η αγωνιστική ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν που είχε μετρήσει 10 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 19:50 του αγώνα του Άρη με τον Απόλλωνα Carna. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στην περσινή Basket League ένας παίκτης του Παναθηναϊκού είχε το ρεκόρ του πιο γρήγορου double-double. Ήταν ο Τζέρεμι Έβανς που είχε 11 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 17:04 του πρώτου τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ