fbpx

Παιδικά χαμόγελα στο Jamboree Mini Basket στην Πάτρα με τα “Γαλανόλευκα Αστέρια” (pics)

Παιδικά χαμόγελα στο Jamboree Mini Basket στην Πάτρα με τα “Γαλανόλευκα Αστέρια” (pics)

Περισσότερα από 150 παιδιά, αθλήτριες και αθλητές, κατέκλυσαν για ένα διήμερο το «Promitheas Park» στην Πάτρα και το γέμισαν χαμόγελα, χαρά και…. μπάσκετ. Το Jamboree Mini Basket, με τα “Γαλανόλευκα Αστέρια”, έδωσε στα παιδιά από την Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η  τη χαρά να φορέσουν και τη φανέλα της Ελλάδας μαζί με του σωματείου τους, σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, την χορηγία της ΕΚΟ που στηρίζει σταθερά και τα προγράμματα ανάπτυξης της Ομοσπονδίας και με τη φροντίδα και τη μέριμνα της τοπικής Ενωσης και του πανταχού παρόντα προέδρου της Παναγιώτη Λυκούδη.

Το «παρών» έδωσαν οι Ομοσπονδιακοί-Κλιμακιακοί προπονητές της περιοχής (Γιάννης Δίπλαρος, Γιάννης Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος) και φυσικά ο υπεύθυνος του μίνι μπάσκετ της ΕΟΚ Θοδωρής Σιαρές.

«Ηταν η πρώτη φορά που φιλοξενήθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση στην Πάτρα, ενώ ήταν, παράλληλα, το δεύτερο τουρνουά στην Ελλάδα μετά από εκείνο που διοργανώσαμε στην Κομοτηνή», δήλωσε ο Θοδωρής Σιαρές και πρόσθεσε:  «Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα μικρά παιδιά να φορέσουν τις φανέλες της Εθνικής μας ομάδας και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Η παράλληλη ενέργεια της ΕΚΟ έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά. Τώρα θέλουμε να προχωρήσουμε και στο επόμενο τουρνουά U12-μίνι μπάσκετ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ-Η. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή για να λύσουμε κάποια ζητήματα που αφορούν τα γήπεδα και το ύψος στις μπασκέτες και πιστεύουμε ότι μετά τα Θεοφάνεια θα ξεκινήσει η δράση. Στην περιοχή γίνεται εξαιρετική δουλειά και υπάρχει πολύ ταλέντο και άνθρωποι με αγάπη στο μπάσκετ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ