fbpx

Επιτέθηκε στην Ένωση Παικτών της Euroleague ο Αταμάν

Επιτέθηκε στην Ένωση Παικτών της Euroleague ο Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε επίθεση προς την Ένωση Παικτών της Euroleague με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Εφές κόντρα στη Μανίσα Μπουγιουκσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της τουρκικής ομάδας:

«Δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ εγχώριων και ξένων παικτών στην ομάδα μας. Μόνο οι παίκτες που είναι εκτός φόρμας πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα. Αυτός είναι ο κανόνας του αθλήματος. Οι αθλητές δεν μπορούν να διατηρήσουν τη φόρμα τους χωρίς εξάσκηση. Αυτοί είναι οι παίκτες που δεν θα παίξουν στην Euroleague αυτή την εβδομάδα, κρατήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθησαν ένα έντονο πρόγραμμα προπόνησης

Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που ενοχλούνται από αυτό. Ειδικά η Ένωση παικτών της Euroleague ήταν πολύ ταραγμένη. Άνοιξαν έρευνα εναντίον μας επειδή κρατήσαμε αυτούς τους παίκτες εδώ.

Κοιτάμε όμως το αποτέλεσμα. Είμαστε μεγάλος σύλλογος. Κανείς δεν μπορεί να ανακατευτεί στις εσωτερικές μας υποθέσεις, ποιον θα στρατολογήσουμε, ποιες πρακτικές θα έχουμε. Το αποτέλεσμα είναι προφανές, αυτοί οι παίκτες βγήκαν και έπαιξαν.

Ήρθαμε εδώ το βράδυ του Σαββάτου (26/11) με ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε τους παίκτες μας. Δεν βάλαμε ποτέ τον Κλάιμπερν στο γήπεδο, ο Ζίζιτς έπαιξε μόνο για πέντε λεπτά στην αρχή του παιχνιδιού.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίκτες που έμειναν στην Κωνσταντινούπολη και δούλεψαν με έντονο ρυθμό προπόνησης, κατάφεραν να παίξουν καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μπάσκετ